Știri și evenimente

18-02-2019

Alertă focar pestă porcină africană în comuna Oituz

Ca urmare a confirmării unui focar de pestă porcină africană în comuna Oituz la porcii domestici dintr-o exploatație nonprofesională, dar și a posibilității de răspândire a virusului pe teritoriul județului Bacău, în calitate de Unitate Locală de Sprijin în cadrul Comandamentului Local pentru Combaterea Bolilor, trebuie luate de urgență anumite măsuri.

Măsurile le regăsiți în fișierul atașat.

De asemenea, orice suspiciune de boală se anunță la DSVSA Bacău.

23-01-2019

Anunț depunere solicitare de emitere acord de mediu

Comuna Bârsănești anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare drumuri locale” propus a se realiza în intravilanul comunei Bârsănești, județul Bacău. Publicul interesat poate înainta  comentarii sau observații până la data de 03.02.2019.

Mai multe detalii regăsiți în fișierul atașat.

02-10-2018

Anunț DSVSA- Măsuri de prevenire - focar gripă aviară

Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Bacău vă informează cu privire la apariția unui focar de influență aviară înalt patogenă, subtipul H5, în Bulgaria, într-o exploatație de găini ouătoare din localitatea Trilistnik, regiunea Plovdiv. 

Pentru preîntâmpinarea apariției influenței aviare în gospodăriile cu păsări din județul Bacău, vă prezință obligativitatea respectării anumitor măsuri de siguranță.

Aceste măsuri le regăsiți în fișierul atașat.

UAT Comuna Bîrsănești, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu
18-06-2018

UAT Comuna Bîrsănești, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

UAT Comuna Bîrsănești, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul” Lucrări de întreținere și reoarații DC 153, KM 2+285-9)265” în comuna Bîrsănești, satul Caraclău, jud. Bacău.

ANUNT APRINDEREA LUMINILOR BRADULUI DE CRACIUN
29-11-2016

ANUNT APRINDEREA LUMINILOR BRADULUI DE CRACIUN

     În  prejma  zilei de  Sfântul  Neculai  în  faţa   Primăriei  comunei  Bîrsăneşti, vor avea loc festivităţi specifice aprinderii luminilor  Bradului  de  Crăciun.  Evenimentul  va  avea  loc  duminică, 4 decembrie 2016,  începând  cu ora 14,30. Va  avea loc un spectacol artistic de sezon, realizat de artişti locali şi copii. 

ANUNŢ ,,FOCUL LUI SUMEDRU"
20-10-2016

ANUNŢ ,,FOCUL LUI SUMEDRU"

            Primăria şi Consiliul Local al comunei Bîrsăneşti vor organiza, în data de 25 octombrie 2016, începând cu orele 18,30, pe stadionul din satul Caraclău, zona Rudubenea, un foc de tabără (Focul lui Sumedru) şi un program artistic tradiţional.

 

              Vă aşteptăm cu drag!

ANUNŢ CONCURS OCUPARE POST INSPECTOR URBANISM
01-03-2016

ANUNŢ CONCURS OCUPARE POST INSPECTOR URBANISM

Primăria comunei Bîrsănești, județul Bacău, organizează concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, care îndeplinește atribuțiile arhitectului șef, de:inspector urbanism, clasa I,grad profesional debutant al Compartimentului Tehnic, Urbanism și Amenajarea teritoriului din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Bîrsănești.

Înapoi