În contextul agravarii situatiei generale referitoare la raspandirea infectarii cu noul Coronavirus (Covid-19) si tinand cont de masurile luate la nivel national se impune instituirea unor masuri de urgenta pentru prevenirea raspandirii virusului.

Convinsi de faptul ca fiecare dintre noi, ar putea fi expus contaminarii cu acest virus, in ciuda tuturor masurilor de precautie impunse ill aceasta situatie, consideram ca cel mai important este sa ne gandim la sanatatea noastra. 

De aceea Primaria Comunei Barsanesti va informeaza ca, incepand cu luni, 16 martie 2020 , accesul in sediul primariei este restrictionat, motiv pentru care va rugam sa veniti la primarie numai pentru probleme de stricta URGENTA . In acest fel putem evita contactul cu alte persoane si stationarea in spatii aglomerate. 

Va fi permis accesul doar a unei persoane in institutie cu obligativitatea pastrarii unei distante de minim patru metri intre persoane . 

Aceeasi regula de pastrare a unei distante intre persoane se aplica si celor care vor astepta afara pana li se va permite accesul. 

Deasemenea, fac un apel catre toti cetatenii Comunei Barsansti care sosesc din alte tari, sa respecte cu strictete masurile de autoizolare impuse de autoritati. 

Va rog sa dati dovada de solidaritate si respect in aceste momente grele, sa va ganditi la sanatatea fiecaruia dintre noi. Respectarea regulilor de igiena reprezinta prima linie de aparare impotriva virusului.

Totodata va comunicam ca APIA Onesti nu va avea program de lucru cu publicul pana la data de 6 aprilie 2020, motiv pentru care nici noi nu vom elibera adeverintele necesare la APIA. 

Va multumesc pentru intelegere si coloborare!

 

Pentru relatii, cereri, solicitari necesare dvs., va rugam sa folositi:

– numarul de telefon: 0234334000 , fax 0234334106 Primaria Barsanesti 

– e.mail: contact@comunabirsanesti.ro 

 

Facem apel la populatie să se informeze numai din surse oficiale.